کد خبر : 18793
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰:۰۵

در نشست شمس احسان با معتمدین و فعالان ورزشی و فرهنگی منطقه ۱۳ مطرح شد:؛

لزوم بازنگری در الگوهای آموزشی و تبلیغی با تمرکز بر نیازهای نسل جدید/ ضرورت نوسازی ساختارها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی

لزوم بازنگری در الگوهای آموزشی و تبلیغی با تمرکز بر نیازهای نسل جدید/ ضرورت نوسازی ساختارها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی

در نشست هم‌اندیشی رئیس کمیته‌های ورزش و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با معتمدین محلات و مدیران شهرداری منطقه ۱۳ بر ضرورت بازنگری در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی و اجتماعی، افزایش بهره‌وری بودجه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی برای بازآفرینی فرهنگی تأکید شد.به گزارش اخبار توسعه به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، در نشستی که


در نشست هم‌اندیشی رئیس کمیته‌های ورزش و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با معتمدین محلات و مدیران شهرداری منطقه ۱۳ بر ضرورت بازنگری در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی و اجتماعی، افزایش بهره‌وری بودجه‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی برای بازآفرینی فرهنگی تأکید شد.
به گزارش اخبار توسعه به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، در نشستی که با محوریت تقویت سرمایه اجتماعی و حمایت از ظرفیت‌های فرهنگی و ورزشی با حضور زهرا شمس احسان رئیس کمیته های اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر تهران ، امیرمحمد نوری شهردار منطقه۱۳ و جمعی از مدیران این منطقه و معتمدین محلات و نخبگان فرهنگی و ورزشی برگزار شد، مهم‌ترین مسائل فرهنگی، اجتماعی و ورزشی محلات منطقه مورد بررسی قرار گرفت.
زهرا شمس احسان در این نشست با تأکید بر رویکرد گفت‌وگو محور در بازدیدهای میدانی، اظهار کرد: از ابتدای دوره ششم شورا با آسیب‌شناسی دقیق فضای بودجه‌ای شهرداری، به این نتیجه رسیدیم که حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی نیازمند توجه جدی‌تر هستند.
وی از افزایش حدود ۵ برابری اعتبارات حوزه ورزش و اجتماعی در طول ۴ سال گذشته خبر داد.
رئیس کمیته اجتماعی شورا همچنین به ارتقای اداره کل امور بانوان به مرکز امور زنان و خانواده اشاره کرد و افزود: با انتصابی کردن مدیریت امور بانوان در مناطق و حضور آن‌ها در جلسات سیاست‌گذاری، سعی شده تا ساختاری پایدار و اثرگذار در حوزه توانمندسازی زنان ایجاد شود.
شمس احسان در ادامه به ناکارآمدی برخی سیاست‌های فرهنگی در سال‌های گذشته اشاره کرد و خواستار بازنگری در الگوهای آموزشی و تبلیغی به‌ویژه برای نسل نوجوان شد.
عضو شورای شهر تهران بر استفاده از ظرفیت مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها، رسانه‌ها و سراهای محله برای ارتقاء محتوای فرهنگی نیز تأکید کرد.
وی همچنین از مدیران مناطق خواست تا ضمن شناسایی موانع اجرایی، با رویکردی نوآورانه و مردم‌محور، پروژه‌های مؤثر فرهنگی را در سطح محلات اجرا کنند.
شهردار منطقه ۱۳:
بازآفرینی فرهنگی از دل جامعه با گفت‌وگوی صادقانه
در ادامه این نشست، امیرمحمد نوری، شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به تغییرات نسلی و گفتمانی در جامعه امروز، تأکید کرد: بازنگری در شیوه‌های انتقال مفاهیم فرهنگی و دینی ضروری است. اگر بتوانیم با نسل امروز با زبان علم، عقلانیت و صداقت گفت‌وگو کنیم، اثرگذاری فرهنگی ما افزایش خواهد یافت.
نوری با بیان اینکه کار فرهنگی باید از دل جامعه آغاز شود، افزود: تنها راه برون‌رفت از بحران‌های فرهنگی، بازگشت به اخلاق، خرد جمعی و پرهیز از قضاوت‌های کلیشه‌ای است.
وی خواستار تشکیل جبهه‌ای منسجم از نهادهای فرهنگی، علمی و آموزشی برای پاسخگویی به نیازهای نسل جدید شد.
بازدید میدانی از مراکز فرهنگی و اجتماعی منطقه
در پایان این نشست، حاضران از چند مرکز فرهنگی و اجتماعی از جمله میدان امامت، تالار یاس، مرکز شهدخت، مرکز جامع‌پذیری و شهرک زینبیه بازدید کردند و در جریان ظرفیت‌ها، نیازها و برنامه‌های این مراکز قرار گرفتند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.