توسعهی فرهنگی یعنی با گفتگو، مسالهی «سووشون» را حل کنیم/یک سینماگر باسابقه تاکید کرد

اخبار توسعه: انتشار هرازگاه اخباری درباره توقیف محصولات فرهنگی بیش از همه اقتصاد متزلزل فرهنگ را تحت الشعاع قرار میدهد در حالی که توسعه فرهنگی در گرو آن است که بتوانیم با گفتگو مسائل سریالهایی مثل سووشون را حل کنیم. سید محسن وزیری تهیه کننده باسابقه سینما درباره تبعات توقیف آثار هنری و تصویری نظیر
اخبار توسعه: انتشار هرازگاه اخباری درباره توقیف محصولات فرهنگی بیش از همه اقتصاد متزلزل فرهنگ را تحت الشعاع قرار میدهد در حالی که توسعه فرهنگی در گرو آن است که بتوانیم با گفتگو مسائل سریالهایی مثل سووشون را حل کنیم.
سید محسن وزیری تهیه کننده باسابقه سینما درباره تبعات توقیف آثار هنری و تصویری نظیر سریال «سووشون»، با بیان مطلب فوق گفت: در فضای مجازی حرف هایی که مطرح می شود آنقدر ابهام و غبار دارد که نمیشود حقیقت و واقعیت را تمیز داد ولی واقعیت آن است که در کلیت هر نوع توقیف یک اثر هنری کار نادرست و اشتباه است.
تهیهکننده فیلمهای «خبرچین» و «حادثه در کندوان» افزود: برای تولید یک اثر هنری ضمن صرف بوجه کلان تعدادی زیادی هنرمند زحمت می کشند و اینکه یکباره اثری را توقیف میکنند و تازه پلتفرم میزبان اثر را فیلتر میکنند، بیکاری تعداد زیادی از اهالی هنر که درگیر تولید و یا بعدش توزیع و پخشش هستند را رقم میزند.
مدیر موسسه کارگاه فیلم اندیشه تاکید کرد: اگر با سوژه سووشون مشکل داشتند اصلا چرا پروانه ساخت دادند و باید در همان ابتدای کار و قبل از پیش تولید اعلام مینمودند که اقتباس از این رمان ضداستعماری، جایز نیست وگرنه حالا که ماهها صرف تولید شده و بخش خصوصی کلی هزینه کرده، توقیف کاری منطقی نیست و در شرایط فعلی اقتصادی کار درستی به نظر نمی رسد.
تهیهکننده «ساعت شلوغی» و «کلاهی برای باران» بیان داشت: آنها که توقیف میکنند عمدتا در بخش دولتی و ارگانی کار میکنند و خبر از حال بخش خصوصی ندارند چون ماه به ماه حقوق شان را میگیرند. اگر یک فیلم یا سریال ارگانی توقیف شود هیچ ضرر اقتصادی به هیچ کس وارد نمیشود ولی در بخش خصوصی هر روز توقیف، برابر است با اتلاف هزینه ای هنگفت که به این راحتی برنمیگردد.
وزیری تاکید کرد: به عنوان تهیهکننده ای که از دهه شصت در سینما فعال بودهام میگویم حتی در همان دهه بسته شصت هم قبل از توقیف سعی میکردند در گفتگو و رایزنی با عوامل فیلمها، مشکلات را حل کنند و این طور نبود که هم فیلم را توقیف کنند و هم دفتر تولیدکننده و موسسه پخشکننده را. در مورد سریال سووشون نیز بهتر است هرچه زودتر و با ریشسفیدی و استفاده از نظر بزرگان سینما و تلویزیون، مساله را رفع و رجوع کنند. واقعا برای سینمایی که دو اسکار گرفته زیبنده نیست سریالی را به خاطر یکی دو دقیقه توقیف کنند و پلتفرم را هم فیلتر کنند. هرچه زودتر آب رفته را به جوی برگردند و با حسن نیت مسائل را حل و فصل کنند. فقط آنها که در بخش خصوصی کار کردهاند، میدانند نماوا چه ضرر هنگفتی را متحمل شده و مدیران فرهنگی سعی کنند با حل مشکل نماوا نشان دهند که توسعه فرهنگی مقدم بر هر چیز است.
برچسب ها :#اخبار توسعه ، توقیف ، سووشون ، سینماگر ، محصولات فرهنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0