دکتر راد:؛
سرمایهگذاری هوشمندانه در زمینه ایدههای نوآورانه باعث موفقیت ایده میشود

به گزارش اخبار توسعه به نقل از نبض اقتصاد، دکتر عباس راد، عضو هیئت مدیره شرکت بیمه سینا در بررسی اهداف و چشمانداز اولین رویداد ملی دال – آن ضمن اعلام مطلب فوق، بر تاثیر سرمایهگذاریهای دال – آن روی ایدههای اینشورتکی که منجر به افزایش ضریب نفوذ در صنعت بیمه میشود، تاکید کرد و گفت: از طریق این رویداد میتوان ایدههای نوآورانه را جمعآوری، پالایش و ارزیابی کرد تا ایدههای مفید انتخاب شوند و مورد تشویق قرار گیرند. این امر باعث تشویق نخبگان و خلاقان به ارائه ایدهها و در نهایت ایجاد و گسترش فرهنگ نوآوری در صنعت بیمه میشود.
عضو کمیته داوران جشنواره ملی دال – آن در پاسخ به این سوال که چگونه همراستایی ایدههای فناورانه با نیازهای واقعی بازار بیمه را بسنجیم، اظهار داشت: یکی از تعاریف کیفیت برآوردن نیاز مصرفکنندگان است. برای ارائه خدمت باکیفیت باید درک درستی از نیازهای مصرفکننده داشته باشیم. این درک درست با مطالعات بازار و بررسی نیازمندیهای مشتریان با توجه به شرایط روز امکانپذیر است.
وی افزود: پس از حصول نتیجه بررسی نیازمندیهای مشتریان، میتوان این نیازها را با چشمانداز این ایدههای نوآورانه تطبیق و همراستایی آنها را تشخیص داد.
دکتر راد، یکی از ابعاد همکاری میان اینشورتکها و شرکتهای بیمه را درک درست همراستایی اهداف اینشورتک و شرکت بیمه دانست و گفت: اینشورتک نباید به عنوان رقیب یا مانع شرکت بیمه باشد، بلکه باید به عنوان تسهیلگر اجرای فرآیندهای اصلی شرکت بیمه یعنی به عنوان تسهیلگر امور صدور، خسارت و نظارت عمل کند. اینجاست که همافزایی صورت میگیرد و منافع در یک جهت قابل حصول خواهد بود.
عضو هیئت مدیره شرکت بیمه سینا، در خصوص چگونگی بهرهبرداری از تجربیات بینالمللی در زمینه نوآوریهای بیمهای اظهار داشت: قبل از هر چیز باید ببینیم که این تجربیات بینالمللی در چه کانتکسی پیادهسازی و اجرا شدهاند. سپس سراغ فراهم کردن بسترها و زیرساختهای فنی، تکنیکی و عملیاتی و حتی فرهنگی خواهیم رفت و در نهایت آن ایده و نوآوری را در حوزه صنعت بیمه کشورمان بومیسازی و شخصیسازی میکنیم.
راد خطاب به کارآفرینان جوانی که قصد ورود به صنعت بیمه دارند، گفت: این دسته از کارآفرینان از یک طرف با بحثهای غامض اکچویری و مدیریت ریسک مواجهه بوده و از طرف دیگر با بحثهای عمومیتری مانند مدیریت منابع انسانی که در سازمانها وجود دارد. همچنین بحث هاب فنی صدور و خسارت و مالی و سرمایهگذاری و نظارت نیز وجود دارد. بنابراین میبایست در یک حوزه خاص این صنعت تخصص و تبحر لازم را کسب نموده تا در هنگام پیادهسازی ایدههای کارآفرینی بتوانند به نحو احسن عمل نموده و موفقیت خود را تضمین کنند. البته برای کارآفرینی باید شخص ریسکپذیر بوده و شرایط زندگی مرتبط با آن را داشته باشید.
انتهای پیام/
برچسب ها :بیمه دال
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0