کد خبر : 19647
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۹

در نشست نظارت ستادی اداره کل محیط‌زیست و توسعه پایدار منطقه۱۲ مطرح شد؛ ؛

استفاده از ظرفیت ساختمان مساجد و هیئت‌های مذهبی برای توسعه انرژی‌های نو

استفاده از ظرفیت ساختمان مساجد و هیئت‌های مذهبی برای توسعه انرژی‌های نو

در نشست ستادی اداره کل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری منطقه۱۲ که با حضور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، شهردار منطقه۱۲، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه و جمعی از مدیران برگزار شد؛ ضرورت استفاده از ساختمان‌های مساجد، حوزه‌های علمیه و مدارس منطقه جهت توسعه انرژی‌های خورشیدی و نو مورد تاکید

در نشست ستادی اداره کل محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری منطقه۱۲ که با حضور مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، شهردار منطقه۱۲، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه و جمعی از مدیران برگزار شد؛ ضرورت استفاده از ساختمان‌های مساجد، حوزه‌های علمیه و مدارس منطقه جهت توسعه انرژی‌های خورشیدی و نو مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش اخبار توسعه به نقل از روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۲، محمد آئینی در این نشست با اشاره به کثرت وجود مراکز آموزشی و مذهبی و تراکم بالای منطقه بر استفاده از ظرفیت فضای ساختمان این مراکز در تولید انرژی‌ خورشیدی تأکید کرد. محمد آئینی در ادامه ، بحران کمبود آب را جدی دانست و افزود : در این راستا ضمن فرهنگ سازی شهروندان در اصلاح الگوی مصرف، نصب ابزار کاهنده فشار آب بر شیرهای ساختمان های مسکونی و ستادی نیز در دستور کار مشترک مدیریت شهری و سازمان آب و فاضلاب قرار گرفته است. در ادامه محمد صابر باغخانی‌پور، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به برنامه‌های اولویت‌دار اداره کل در خصوص توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: خوشبختانه در منطقه ۱۲ وجود هیئت‌ها، مساجد و حوزه‌های علمیه از نقاط قوت به شمار می‌رود که اگر این پتانسیل‌ها به صورت یک پکیج آماده شود، اداره کل محیط زیست آمادگی نصب پنل‌های خورشیدی جهت بهره‌برداری از انرژی برق را به نفع منطقه از این مکان‌ها خواهد داشت. وی همچنین در ادامه به روند افزایشی انرژی در سال جدید در منطقه ۱۲ اشاره کرد و افزود: با توجه به بحث ناترازی انرژی و قطعی‌های مکرر آب و برق در مناطق، مقوله اصلاح الگوی مصرف اهمیت خود را دوچندان نشان می‌دهد. مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران ادامه داد: به‌طور میانگین کاهش ۳۰ درصدی انرژی در ساختمان‌های تحت تملک شهرداری منجر به صرفه جویی معادل ۹۰ مگاوات برق خواهد شد که اگر بخواهیم این میزان را با توسعه انرژی‌های تجدید پذیر جبران کنیم ، معادل ۹ همت بودجه نیاز خواهد داشت. باغخانی‌پور در بازدید از کانال خیام درباره اهمیت استفاده از آب‌های سطحی در شهر تهران اظهارکرد: احداث تصفیه خانه برای این کانال مصنوعی می‌تواند به کاهش مصرف آب از قنوات و چاه‌های زیرزمینی کمک بزرگی بکند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.