
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنعت خودروسازی کشور در سالهای اخیر پیشرفت خوبی داشته و پاسخگوی نیاز مردم است.
به گزارش اخبار توسعه، آقای مصطفی میرسلیم در دوازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت گفت: پیشرفت و قابلیتهای خوبی از سوی ایران خودرو و سایپا در سالهای اخیر حاصل شده که میتواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد.
وی با بیان اینکه واردات خودرو مکمل تولیدات داخلی باشد، افزود: در بحث واردات به نیاز عامه مردم توجه شود یعنی خودروهای ردیف الف و ب مانند تیبا که بهینه سازی شده پراید است یا ۲۰۶ و نظیر این ها، نه خودروهایی که ظرفیت آن بیشتر از ۲ لیتر است یا قیمت آنها بیشتر از ۲۵ یا ۳۰ هزار یورو است.
با افزایش تولید خودرو مواد اولیه بیشتری تولید می شود
در ادامه مدیر عامل ساپکو می گوید: امسال تولید ۷۰۰ هزار خودرو هدف گذاری شده است به این معنی که به همین میزان فولاد و مواد پتروشیمی بیشتری تولید می شود.
آقای عادل پیرمحمدی گفت: حدود ۲۰۰ هزار قطعه ساز در کشور داریم و در شرایطی که واردات نداریم تولید ادامه پیدا کرده است.
مدیر عامل ساپکو گفت: در کنار اینکه ایراداتی به صنعت خودرو وارد است، اما تولید ادامه داشته و بزرگترین خریدار آلومینیوم و فولاد هستیم، اگر تولید متوقف شود باید صادرات کنیم و این سوال مطرح است که چرا باید راه صادرات را در پیش بگیریم وقتی توانایی تولید داریم؟
مدیر عامل ساپکو افزود : برای افزایش کیفیت خودرو باید مشکلات این صنعت راحل کنیم، برخی مدام این صنعت را سرکوب می کنند که این کار مشکلات خودرو را حل نخواهد کرد.
پیشتر مسئولان از رئیس پلیس راهور ناجا گرفته تا نمایندگان مجلس به کیفیت خودروهای داخلی انتقاد کردند؛ آقای هادیانفر رئیس پلیس راهور نسبیت به کیفیت خودرو های داخلی انتقاد کرده بود.
زیر ساخت استفاده از خودرو های برقی فراهم نیست
مدیر عامل سایپا در دوازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت گفت: باید خودروهای تولید داخل هیبریدی شود؛ اما چون زیرساخت آن آماده نیست منفعتی در این زمینه وجود ندارد .
آقای محمد علی تیموری می گوید: تولید خودروهای برقی به ۲ عامل قیمت بالای باتری و زیرساخت تولید موتور بستگی دارد که در کشور این فناوری را نداریم اما به دانش آن دست پیدا کردیم.
مدیر عامل سایپا گفت: ایران خودرو و سایپا ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری در زمینه زیر ساخت تولید خودرو کرده اند و ظرفیت تولید ۲ میلیون خودرو را دارند؛ این یعنی کشور در این زمینه هزینه کرده است.
به گفته تیموری باید خودروهای تولید داخل هیبریدی شوند؛ اما چون زیرساخت آن وجود ندارد منفعتی در این زمینه وجود ندارد چراکه مجبور هستیم در فناوری آن به کشورهای خارجی وابسته شویم و باید خودمان به این فناوری دست پیدا کنیم. اگر بخواهیم به سمت تولید خودروهای برقی رویم، زیرساخت برق هسته ای باید تقویت شود.
مدیر عامل ایران خودرو می گوید: امسال ۵۸ درصد رشد تولید خودرو کامل نسبت به سال گذشته داشته ایم.
آقای مهدی خطیبی گفت: دیگر در خودروسازی تولید خودرو ناقص نخواهیم داشت . اگر تولید ناقص متوقف می شد ، ۲۵ درصد درصد شاخص کیفیت خودرو افزایش می یافت.
در ۴ ماه گذشته تفاهمنامه ۸ بندی توسط خودروسازان مبنی بر هم افزایی آنها امضا شده است تا زیرساخت ها در صنعت خودرو تقویت شود.
خودروی مشترک ایران خودرو و سایپا
همچنین مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در راستای همکاری خودروسازان، خودروی مشترک ایران خودرو و سایپا بزودی روانه بازار میشود.
آقای مهدی خطیبی در دوازدهمین همایش بین المللی موتورهای درونسوز و نفت از اتحاد استراتژیک ایران خودرو و سایپا خبر داد و گفت: در راستای همکاریهای مشترک خودروسازان، توافق نامهای ۸ بندی بین ایران خودرو و سایپا امضا شده است.
وی افزود: در یکی از بندهای این توافق نامه مقرر شده که ایران خودرو قوای محرکه یعنی موتور و گیربکس در اختیار گروه سایپا قرار دهد.
خطیبی در ادامه گفت: ایران خودرو برای ۱۰ هزار دستگاه خودروی شاهین سایپا موتور و گیربکس تولید خواهد کرد.
مدیرعامل ایران خودرو درباره نوع این موتورها گفت: این موتور TU۵ پلاس است که ۳ دستگاه از این موتور فردا ۲۸ اردیبهشت ماه در اختیار گروه خودروسازی سایپا قرار میگیرد تا کارهای مقدماتی آن انجام شود.
انتهای پیام/